Baj ha így csináltam?
Figyelt kérdés
Próbálok hízni, visszatérni a régi, normális evési adagokhoz, hasonló dolgokhoz, de néha nem könnyű ennyit ennem és rosszul is érzem magam tőle, de próbálok pozitívan hozzáállni, hogy ezt a jövőben még megköszönöm magamnak
Tehát célnak a napi 1000 (kicsit ijesztő) kalóriát tűztem ki, viszont tegnap csak a fele jött össze, de főtt ételből és reggeli zabkásából és gyümölcsökből ma pedig 1300 kalória ugyan úgy főtt ételekből, 2 tál zabkásából, gyümölcsökből, 30 gramm fekete csoki is lement és még joghurtot is ettem, tegnap tornáztam ma viszont nem volt hozzá semmi kedvem, tehát nem baj, ha kihagyok egy-egy napokat, másnap viszont többet eszek?
16.9-es bmi-m van
2018. okt. 31. 18:15
1/2 anonim válasza:
A pszichiáter mit mondott erről?
2/2 anonim válasza:
Az okot kell megszüntetni, nem a tünetet. Pszichológus kell. És előre tervezetten egyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!