Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Nagyon nagy hülyeséget csinált...

Nagyon nagy hülyeséget csináltam? Most mi legyen? Ugye nem kapok szívrohamot? SOS!

Figyelt kérdés
Ettem egy gombóc fagyit, rá egy brióst majd 2 szelet nagyon édes csokis sütit. Ettől kicsit fáj a hasam. Szeretnék bevenni rá dédalont, vagy legalább egy dipankrint, az ilyenekre az mindig jó DE az a bibi, hogy ittam ezek után egy pohár colat. Olyan masfel 2 dl volt, utána meg tökre elfelejtettem és ittam egy fél csésze kávét, de nem teljesen feketét, öntöttem hozzá tejet. Ugye ez még nem volt sok koffein? Nem lesz bajom tőle? A gyógyszert így bevehetem vagy ink. Ne? A lényeg, hogy minnél előbb kiürüljön a gyomrom. Máskor figyelni fogok. 16/L
2013. aug. 22. 19:43
 1/7 Nikolee0727 ***** válasza:
Simán bevehetsz dédalont, nem lesz bajod :)
2013. aug. 22. 20:01
 2/7 anonim ***** válasza:
Ennyitol biztos nem :)
2013. aug. 22. 20:01
 3/7 anonim ***** válasza:
Szia. szerintem a koffein nem sok nyugi. A cukor annál inkább :) ezeket a gyógyszereket nem ismerem. de miért akarod kiüríteni a gyomrod? rosszul vagy? ha sok koffein miatt nyugi nincs gond.
2013. aug. 22. 20:05
 4/7 A kérdező kommentje:
Igen ez tortenik amikor nem figyelek es ossze-vissza zabalok meg iszok mindent. De koszonom, hogy megnyugtattatok:) ezek a gyogyszerek emesztessegitok csak nemtudom, hogy koffeinre szabad-e bevenni. Kicsit emelygek meg faj a hasam, de az ilyen ossze-vissza zabalastol voltam mar kutya rosszul es ezt akarom elkerulni
2013. aug. 22. 20:11
 5/7 A kérdező kommentje:
Mellesleg semmi szuksegem ilyen egeszsegtelen sz@rokra. Csak olyan finomak:((
2013. aug. 22. 20:12
 6/7 TwiceAsNice válasza:

Azt a halálfélelmet...mindjárt hanyatt küldöm magamat:D Semmi bajod nem lesz, ill. attól, hogy most egyszer ilyen tápanyag-szegény kajákat ettél még nem leszel disznó.

Jól esett? Finom volt? EGÉSZSÉGEDRE! Emberek, ne féljünk már a kajától, próbáljunk meg kicsit élni!

A koffeintől se kell megijedni, kb. 10 csésze kávét kéne innod, hogy bajod legyen, 50-et, hogy feldobd a pacskert.

2013. aug. 22. 22:38
 7/7 anonim ***** válasza:

Nagyon jó szívvel tanácsolnám..

NE EGYÉL SZ:ART.

Fagyi, briós, csokis süti.. tej, liszt, cukor..

Erre még mit mondjunk.. elég rosszul csinálod, aztán a gyógyszerrel szórakozol. Jobbulást (nem fogsz meghalni, a sz.ar minőségű kaják lassú, betegségekkel teli életet és lassú halált okoznak, 16 évesen még nem kell aggódnod..)

2013. aug. 23. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!