Hogy lehet olyan hülyeséget mondani, hogy hús nélkül gyorsabban lehet fogyni?
Könyörgöm, ki akar izomból fogyni ? Igaz az, hogy hús nélkül gyorsabban lehet fogyni és ráadásul csak zsirból ? Mert szerintem ez nem lehet igaz ! Sütő Enikő ( a hires vega ), annak is lóg a karja, az arca meg egy 55 éves nőre emlékeztet, annyira bevan horpadva
Miért lenne a húskiiktatás a menüből egy jó megoldás a karcsúság fele ? Létezik erre magyarázat ? Az izom nem padlizsánból és főtt krumpliból áll !
Nem kell feltétlenül vegának lenni meg elhagyni a húst igen is egyél húst de lehetőleg csirkét és annak is a melle a legjobb. Kerüld a zsíros húsokat főleg a sertést.
Ha még lenne kérdésed keress nyugodtan.
Elég azon elgondolkodni, hogy ha izmot csak hústól lehet növeszteni, akkor mi van a növényevő állatokkal? :) Akkor hogyan lesz gyors és izmos az antilop, zebra stb.?
Szóval a hús csak egyik útja az izmosodásnak.
És az a legviccesebb hogy én gyerekkorom óta hányingerem támad bármikor kicsit is ráharapok bármilyen húsra akár berakom a számba. muterék jófejek voltak belémpróbálták nevelni de nem sikerült. 14 éves vagyok és mégis izmos.
De nemtudom hogy vega vagyok-e vagy nem XD
mondják hogy tuti azért nem eszek húst mert sajnálom őket pedig rohadtul nem így van.. mondom nekik mi a helyzet és nem hiszik el, ez tuti vicc,kamu akármi
na velem miahelyzet?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!