Meggyes cobblert sütöttem, a meggy az alján pedig megfeketedett. Ez normális, vagy inkább ne együk megy? Először csináltam süteményt.
Figyelt kérdés
2012. jún. 22. 12:37
1/3 A kérdező kommentje:
Megégett volna? Nincs égett íze.
2012. jún. 22. 12:44
2/3 anonim válasza:
Fals kategória. Nyugodtan egyétek meg, a meggy leve miatt lett fekete alatta. Ha pedig megégett, le kell kaparni az alját.
3/3 A kérdező kommentje:
Nemtudtam milyen kategóriába tegyem, köszönöm a választ.
2012. jún. 22. 12:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!