Nagyon rosszul vagyok! Mit csináljak? (Torta sütés)
Figyelt kérdés
Tortát sütöttem egy barátomnak hogy megünnepeljük a szülinapját. És egyeltalán nem szoktam ilyen cukros tésztás ételeket enni egyszóval teljesen elvan szokva a szervezetem a cukortól szénhidrátoktól. Miközbe sütöttem mindig megkostóltam hogy egyeltalán jó-e az íze. Mire kész lett a torta olyan hányingerem lett és szédülök is(cukortól lehet??) nem tudom mit csináljak hogy elmúljon a rosszullét. Már ha csak a tortára gondolok is elfog a hányinger. Hányni nem tudok mert annyit meg nem etzem hogy legyen mi visszajöjjön. Segítsetek!?2018. okt. 13. 12:14
1/2 anonim válasza:
Igen, lehet a cukortól, nekem is durva gyomorsavam van tőle (az pontosan ilyen érzés), mióta nem fogyasztom, csak néha, évente egyszer-kétszer futok bele.
Hideg víz időlegesen segít, de nekem csak a hányás hoz ilyenkor megoldást. :/
2/2 anonim válasza:
Csak a torta krémjét, vagy a tésztát is kóstoltad? Mert lehet, hogyha még nyers állapotában kóstoltad meg a tésztát, akkor attól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!