Hogyan tudnék hízni gyorsan?
Ismerős helyzet. Ugyan fiatalabb vagyok tőled, de én is ezzel a problémával küzdöttem. 162 cm vagyok és voltam 47 kg is. Nekem az segített, hogy bevezettem a rendszeres reggelit, illetve ebédet. Egyetemen sokszor össze vissza, vagy éppen alig ettem. Persze hogy nem híztam. Most viszont rendszeresen eszek, normális adagokat, meg mindent amit megkívánok. Az étvágyam is jobb. Jelenleg 53 kg vagyok. Végre egészségesebbnek tűnök és jobban érzem magam. Viszont nekem ez kb fél évbe telt míg hìztam. Nem ment gyorsan. :/
De gondolom neked is a genetika is közre játszik. Bocsi hogy gyógyszert nem tudtam javasolni. Csak kitartást szeretnék kívánni,mert tudom milyen bosszantó ez a helyzet. Minden jót neked!
24N
A dohányzás nekem 2-3 kg súlykülönbséget jelent ugyanannyi bevitt kalória mellett. Többször leszoktam már, most éppen megint visszaestem, úgyhogy kitapasztaltam... Most 52 kg vagyok, cigi nélkül 54-55 kg. Nyilván van hatása az anyagcserére.
A kávénál arra kell vigyázni, hogy ne evés helyett, hanem evés után kávézz.
A súlyod nekem normálisnak tűnik, lehet, hogy inkább az a bajod, hogy izmot kellene felszedned. Ehhez persze több kaja is kell, az edzés mellett. És az se mindegy, mit eszel, megfelelő mennyiségű fehérje kell és minőségi táplálkozás.
Én nem gondolkodnék gyógyszereken, kár lenne elrontani az egészségedet. Akkor már inkább vitaminok, pl. B-komplex, és tápanyagdús ételek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!