Hogy tudnék gyorsan hízni?
Nem lenne jó, ha sok zsírt szednél fel, inkább izmot, de annál örülhetsz, ha havi 1 kiló jön fel úgy, hogy mindent jól csinálsz. A sok fölös zsír nem is szép, nem is egészséges, azt tényleg nem ajánlom.
De van, aki képtelen gyorsan zsírt felszedni, hiába eszik sokat, genetika.
Gyorsan hízni szar kajával és kevés mozgással lehet. Ha ezt megfogadod, akkor kövér leszel. Ha izmot akarsz, akkor ahhoz idő kell és kitartás, jó étkezés és kevés kompromisszum.
Persze, hogy teljes legyen a válasz, van gyógyszeres út is az étvágynöveléshez. Vannak az orexigén gyógyszerek, melyek étvágyat növelnek. Ilyenek pl. az anabolikus szteroidok: tesztoszteron, stanazolol, boldenon... ; néhány antidepresszáns ill. antipszichotikum: kvetiapin, mirtazapin, olanzapin; néhány peptid/peptid jellegű hormon: ghrelin, GHRP-6, ibutamoren, ipamorelin, növekedési hormon... Ez nem azt jelenti, hogy én azt írtam, hogy ezeket használd, hanem kiterjesztettem a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!