Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » A vízen kívül milyen nem...

A vízen kívül milyen nem hízlaló innivalók vannak?

Figyelt kérdés

Eddig házi teát ittam meg gyümölcsleveket. A házi tea teljesen kilőve mert cukor nélkül rossz ízű és kimutatták, hogy az édesítőszerek is hizlalnak ráadásul pont hasra ami a fő gondom.

A gyümölcslevek is kilőve mert még a draga 100%-os gyum.levekbe is rengeteg cukor van.

Na most mit ihatnék ami finom és nem is hizlal? Jelenleg mentes vizet iszok de egyszerűen nem szeretem es megszokni se nagyon tudom pedig mar 4 hónapja azt iszok. Van még más alternatíva a vízen kívül? Édesítőszeres innivalok kilőve.

Vagy mondjuk az mennyire rossz, hogy 5 nap iszok mentes vizet 2 nap pedig 100%os gyümölcslevet?

2018. szept. 1. 01:42
 1/7 anonim válasza:
Ízesített ásványvíz
2018. szept. 1. 01:51
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Tegyel(facsarj) a vizbe citromlevet, egeszseges es valtozatosabb mint ha sima vizet innal
2018. szept. 1. 02:04
 3/7 anonim ***** válasza:
Az édesítőszerek többségében 0 kalória van, akkor miért hízlalnának? 1 nagyon-nagyon kicsit talán jobb a fogyásra nézve ha elhagyod, de hízlalni nem fog.
2018. szept. 1. 02:06
 4/7 anonim ***** válasza:
zöld tea (nem a bolti, hanem amit te főzöl)
2018. szept. 1. 02:10
 5/7 anonim ***** válasza:

Azért hizlal, mert az édesítőszer hatására a szervezet elkezdi várni a nagy mennyiségű beérkező cukrot, de mivel az nem jön, extra éhségérzet alakul ki. Ezért mutatják ki a vizsgálatok, hogy hosszú távon az édesítőszer a legtöbb embernél nem használ. Sőt.

Én a hűtött bubis vizet iszom, azzal elvagyok, a sima mentes vizet nem bírnám hoszú távon.

2018. szept. 1. 02:45
 6/7 anonim válasza:
Fekete kave, tea, hazi jeges tea. A 3.-hoz fozz zoldteat vagy barmilyen teat tedd hutobe es izesitsd citromlevel es stivialval (ez 1 termeszetes 0 kalorias edesitoszer es ez nem hizlal az aszpartammal es egyeb edesitoszerekkel ellentetben).
2018. szept. 1. 06:51
 7/7 anonim ***** válasza:

Sokféle édesítőszer van s egyáltalán nem lesz mindenki éhes tőlük. Ezt nem lehet összemosni, akinek valamelyik nem jó, az ne egye, de másoknak százszor jobb az édesítő, mint szenvedni vagy cukrot enni...

Attól még jónak tartom, hogy az édesítőszerekre se alapozzon az ember, pláne ha csak inni akar...

Én vizet, szódát, teát, kávét szoktam inni, mind finom.

CSAK a kalóriatöbblet hizlal, az is rövid i-vel, semmi más. Sokan kalóriadúsabb italokkal fogynak jól (azért nem literszámra íva ezeket, persze), tápanyag úgyis kell, nem gond, ha itallal visszük be egy részüket. Úgyhogy néha azért belefér egy nem extrém kalóriaszegény ital is. Alapértelmezett vízbevitelre pedig a víz van, nehéz lecserélni. Ezzel-azzal azért ízesíthető, citrom, menta, én néha egy darabka vitaminos pezsgőtablettával iszom, anno pocsék volt a csapvizünk, de így meg tudtam inni. Ez lehet, hogy nem mindenkinek jó, hisz abban is van édesítő, nekem teljesen OK. Egy tabletta több liter vízhez való nekem, brutálisan agyonédesítik őket.

Ihatsz heti 2 nap sok gyümölcslevet, csak akkor beviszel egy csomó cukrot is. Neked kell tudnod, hogy ez belefér-e számodra. Ha egészséges vagy, jól bírod a cukrot és amúgyis energiát ad az edzésedhez, akkor teljesen szuper lehet. A kalóriamegdobás miatt is jobb lenne edzésnapra tenni, de végülis ha a napi átlagod jó kalóriában, s nem veszi el a cukor a helyet a fontosabb tápanyagoktól, akkor ez sem számít.

2018. szept. 1. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!