A PEPSI-töl bajom lesz?
Naponta átlagosan 3liter folyadékot veszek magamhoz, ebből 2liter pepsi. Melós napokban 4literre nő a fogyasztásom, ekkor 2liter ásványvíz bejön a képbe, ugyanakkor a Pepsi fogyasztása 1literre csökken.
A maradék 1literek minden esetben a leves, illetve tejes/kakaós cuccok.
Összességében nagyjából a folyadékbevitelem 50%-a pepsi cola, már 5éve és érdekelne hogy később lehet ebből problémám? Hallottam olyat is hogy káros a kóla ha napi 20litert isznak belőle mindennap ez igaz, vagy elég belőle kevesebb is?
Lehet , hogy hiába mondom el , sztem tudod is , hogy vedd meg a PEPSI-t , de tisztítószernek használd , vagy csinált meg , hogy egy csirkecsontot beleteszel egy 2literes(vagy kevesebb , nem tom) és másnapra , hoppá nincs ott a csont ... Na ha a csonntal ezt csinálja , akkor a szervezeteddel ?
14/F
Köszke az infókat.
Kiváltottam mindenfélével, a pepsi fogyasztása 20%ára csökkent az azelőtti állapothoz képest...
ez helyes döntés (Y)
mondjuk én már egyáltalán nem iszok (vagyis e2-hónapban egyszer talán) - remélem neked is összejön (:
amúgy meg drága is és válság van :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!