Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » A PEPSI-töl bajom lesz?

A PEPSI-töl bajom lesz?

Figyelt kérdés

Naponta átlagosan 3liter folyadékot veszek magamhoz, ebből 2liter pepsi. Melós napokban 4literre nő a fogyasztásom, ekkor 2liter ásványvíz bejön a képbe, ugyanakkor a Pepsi fogyasztása 1literre csökken.

A maradék 1literek minden esetben a leves, illetve tejes/kakaós cuccok.

Összességében nagyjából a folyadékbevitelem 50%-a pepsi cola, már 5éve és érdekelne hogy később lehet ebből problémám? Hallottam olyat is hogy káros a kóla ha napi 20litert isznak belőle mindennap ez igaz, vagy elég belőle kevesebb is?

2010. jún. 21. 19:54
1 2
 11/13 anonim válasza:
78%

Lehet , hogy hiába mondom el , sztem tudod is , hogy vedd meg a PEPSI-t , de tisztítószernek használd , vagy csinált meg , hogy egy csirkecsontot beleteszel egy 2literes(vagy kevesebb , nem tom) és másnapra , hoppá nincs ott a csont ... Na ha a csonntal ezt csinálja , akkor a szervezeteddel ?

14/F

2010. jún. 23. 16:46
 12/13 A kérdező kommentje:

Köszke az infókat.

Kiváltottam mindenfélével, a pepsi fogyasztása 20%ára csökkent az azelőtti állapothoz képest...

2010. júl. 9. 21:17
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

ez helyes döntés (Y)

mondjuk én már egyáltalán nem iszok (vagyis e2-hónapban egyszer talán) - remélem neked is összejön (:

amúgy meg drága is és válság van :D

2010. júl. 10. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!