Normális ha falás rohamok törnek rám?
Ez nem falásroham. Fél kiló kenyér nekem is megvolt volt régen, csak én vajjal ettem s utána éhes voltam s még ennem kellett valami nagy adag rendes ételt is :) A kígyóuborka kb. víz, az nem számít. Nálam az volt a gond, hogy a kenyér kicsit sem laktatott. Igaz, a fehérje igen, szóval az a bizarr nevű s ki tudja, milyen minőségű felvágott (nem bízom a felvágottakban s az ipari csirkékben se, no) lehet, hogy segített volna valamit, de ott meg a zsírhiány miatt nem laktam volna jól. Egyéni, kit mi laktat s az is, hogy kinek hány kcal kell egyszerre.
Aztán van az néha, hogy nem lakom jól, bármennyit eszem. Az okát nem ismerem, de évi egyszer szerintem belefér. Ilyen is sokaknál előfordul, nálam egy életmódváltás segített a megszüntetésében.
Nem tudom, miért vagy ilyen vékony, de lehet, hogy alapból keveset eszel az igényeidhez képest s néha a szervezeted be akarja pótolni ezt...? Ez egy értelmes dolog lenne a részéről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!