Szerintetek a fiatalok között általánosságban kik a kövérebbek, fiúk vagy lányok?
Figyelt kérdés
Nem csak gyerekekre gondolok, fiatalokra vagy fiatal felnőttekre is. Kíváncsi vagyok, ki hogyan vélekedik.2018. aug. 13. 17:53
1/5 anonim válasza:
Sosem gondoltam még ebbe bele, de szerintem nem is lehet erről a témáról csak szubjektíven vélekedni. A nők hajlamosabbak a hízásra, azonban a férfiak többet járnak általában gyorséttermekbe. Szerintem 60 - 40 százalék arány a nők javára. De mint írtam, ez nagyon szubjektív. :-)
2/5 anonim válasza:
Ha kimész az utcára, akkor te magad is láthatod az általános arányokat. (Én Budapesten élek.) Én azt szoktam látni, hogy a fiatalok között sokkal több fiú van elhízva, mint ahány lány. A lányokat ez ugyebár szokta zavarni, ha nem néznek ki tökéletesen, ezért általában fel is lépnek a túlsúly ellen. A fiúk többsége viszont lesz..rja, hogy néz ki, ha meglátja az egyre hájasabb hasát, vállat von, és eszik tovább. A fiúk többségét egyáltalán nem érdekli, ha elhízik.
3/5 A kérdező kommentje:
Abban igazad lehet hogy a fiúkat kevésbé érdekli a súlyuk, de én mégis inkább túlsúlyos lányból szoktam többet látni. Voltam kollégista is, ott ugyanez. Volt ugyan egy két testesebb srác, de elhízott lány meg számtalan.
2018. aug. 13. 18:42
4/5 anonim válasza:
A fiúk/férfiak között jóval több a túlsúlyos. Idősebb korban már a nők is jól belehúznak és megközelítik őket.
A legtöbbje - főleg a férfiak - nagy ívben tesznek rá, sőt büszkék a 100+ kilójukra, szánalmas.
5/5 anonim válasza:
Énis büszke vagyok a 100+ kilómra, csak 185 cm magassággal.. nem kövér hanem masszív vagyok, és nem szánalmas te előttem hozzászóló cingár pesti suttyó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!