Miért nem hízok?
Figyelt kérdés
Már évek óta 48-49 kg vagyok. 18. életévembe vagyok, de furcsán érzem magam mert hiába eszek korlátlan mennyiséget, vagy mindent össze vissza egyszerűen nem jönnek a kilók. Gondoltam arra is hogy lehet a stresszes gyermekkor miatt? Anyukámnak 4 éve agydaganatot diagnosztizáltak, még mindig tart a rémálom és járkálunk vele rengeteg orvoshoz amit ideggel jár nem kicsit, idén júniusban pedig elveszítettem édesapámat. A tesóim külföldön élnek így minden a nyakamba szakadt és az idegeim sokszor átlagon felül tombolnak. Lehet hogy ez is kihatással van a dologra? Azért ijedek meg, mert a korombeli barátnőim már 60 kgn felül vannak ,persze nem mind de legtöbbjük. Mit kellene tennem? Milyen ételeket egyek hogy úgymond 'erősödjek'? Rendszeresen mozgok is mivel görizek, sokat rohangászok nem vagyok egy otthon ülős típus. Ötletek hogy hogyan szedhetnék fel kicsit? Hülyeségeket hanyagoljátok!2018. júl. 28. 08:35
1/3 anonim válasza:
este egyél lefekvés előtt főleg gabona és tejtermékeket, italnak meg kólát azzal hízni fogsz
2/3 anonim válasza:
Ne akarjál hízni - majd úgyis jönni fognak a kilók, ha öregszel. Ne egyél összevissza mindenfélét, reggelizzél: egy szelet vajas kenyér v. zsemle valamilyen felvágottal, zöldpaprikával, hozzá tej v. kakaó, ebédre egyél mindig valamilyen levest, most nyáron nagyon jók a gyümölcslevesek, ha szoktál főzeléktalókba járni, ott mindig van leves is, és nyáron főleg főzeléket egyél feltéttel, vacsorára meg hasonlót, mint reggelire. Ennél nem kell többet enni, ebéd után még ehetsz egy-két kis kocka csokoládét. De ne akarja kifejezetten hízni. Az pedig, hogy most nem hízol, anyukád állapotától van, a stressztől. Én is 5-6 kilót fogytam, amikor azt hitték, hogy a párom rákos, de szerencsére nem volt az. Vagy meg kellene vizsgáltatni a pajzsmirigyedet, nincs-e túlműködése, ekkor soványak, de én inkább lennék sovány, mint kövér. Az utcákon csak elhízott embereket látni, és ráadásul még tömik is a fejüket állandóan, buszon, villamoson, mindenhol, ahol nem is szabadna étkezni.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat!
2018. júl. 31. 15:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!