Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Jellemzően rendes ételeket...

Jellemzően rendes ételeket eszem, de ma kétszer is ettem bolti édességet - lehet ettől erős hasfájásom?

Figyelt kérdés

Nem mondom, hogy sosem eszem kekszet vagy ropit, de általában "tisztán" étkezem de ma abszolút műédességet ettem és önmagamhoz képest elég sokat.

Lehet ettől?

2018. júl. 23. 22:35
 1/2 anonim ***** válasza:

Főleg akkor lehet, ha cukrot keveset eszel, de ha szénhidrátot is, akkor még inkább.

Bizonyos dolgoktól könnyen el lehet szokni. Amikor lecsökkentettem a szénhidrátbevitelemet, durván esett egy-egy újra cukros nap. S érezhetően más a hozzáadott tömény cukor és a keményítő, előzőből kevesebb is rosszul eshet. Főleg, hogy rájöttem, nekem sosem volt jó a sok cukor. A szervezetem azóta nem is hagyna visszamenni a régi cukros étkezésemhez, de nem is tervezem azt. Néha azért elszállok, akkor jönnek a figyelmeztetések, egyre erősebben.

Úgyhogy igen, van ilyen.

2018. júl. 23. 23:46
 2/2 A kérdező kommentje:

Ritkán eszem hozzáadott cukros ételeket, nem is gondoltam, hogy konkrétan az lehet a bűnös.

Régen többet ettem, és semmi bajom nem volt.

Ugyanakkor pár hónapja ugyanez volt ugyanezekkel a tünetekkel, csak akkor nem kötöttem össze a kettőt.

Köszi, legalább tudom, hogy (mi) nem éri meg.

2018. júl. 24. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!