A bél melyik szakaszában vagy esetleg a gyomorban emésztődik meg az erős ételekben található kapszaicin?
Figyelt kérdés
Nagyon érdekelne ez a dolog mivel ez a dolog mivel sajnos esélyes hogy glutén érzékeny vagyok, és mióta a panaszaim megvannak minden még a legkevésbé csípős étel is "kétszer csíp" amíg nem 100% hogy cölikáliás vagyok addig nem kezdek el gluténmentes étrendet, lemondani az erősről nem szeretnék.2018. jún. 8. 11:39
1/1 anonim válasza:
A paprikasav tudtommal nem emészthető. De van egy fajta paprika, aminek a sava emésztődik. Azt nem tudom megmondani, hogy melyik bélbolyh közömbösíti. Erre mifelénk gyufapaprikának hívják. A formája kicsit vastagabb mint egy gyufaszál, de a hossza megegyezik. Hengeres kinézetű gyufaszál. Az ereje méregerős. Egy tányér levesbe két-három nagyon vékonyka karikát szoktam belevágni, és a tányér is meggyullad tőle. Azokkal az elfajzott csilipaprikákkal vigyázni kell, amit az üzletekben lehet vásárolni! Már az eredeti cseresznyepaprika sem kapható sehol. A világon mindenhol mérgezik, ölik az embereket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!