Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért egészségtelen az élesztő...

Miért egészségtelen az élesztő és a búza sikér?

Figyelt kérdés

Kb mindenhol ocsaroljak, meg az élesztő mentes dolgokat preferálják... De miért, en egy csomó élesztős receptet használok.


Másik a búza sikér. Egészséges embernek miért nem jó, gyakorlatilag fehérje az egész. En tok orultem amikor megtudtam, mert igy is emelhetem a fehérje bevitelt és még a pizza is sokkal jobb, es a ch tartalma is alacsonyabb. En gyakorlatilag egy csoda szernek es a diéta megmentőjének tartom, kb azóta érzem teljesíthetőnek a normális étrendet amióta ismerem a sikért. Ettől ugy érzem bármi lehetséges es bármilyen péksütit, kenyeret stb megsuthetek dietasan, kevesebb szénhidráttal. Nyilvan nem a gluten érzékeny emberekről beszélek. Nekem nincs ilyen problémám. Megis azt latom hogy össze vissza szidják a sikért meg az abból készült pl Pro Body kenyeret. De miért?


2018. júl. 20. 19:55
 1/1 anonim ***** válasza:
Miért lenne egészségtelen? Az emberiség évezredek óta fogyasztja. Már rég kihaltunk volna, ha gond lenne vele. Nyilván aki lisztérzékeny, ne egye.
2018. júl. 22. 21:16
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!