Miért egészségtelen az élesztő és a búza sikér?
Kb mindenhol ocsaroljak, meg az élesztő mentes dolgokat preferálják... De miért, en egy csomó élesztős receptet használok.
Másik a búza sikér. Egészséges embernek miért nem jó, gyakorlatilag fehérje az egész. En tok orultem amikor megtudtam, mert igy is emelhetem a fehérje bevitelt és még a pizza is sokkal jobb, es a ch tartalma is alacsonyabb. En gyakorlatilag egy csoda szernek es a diéta megmentőjének tartom, kb azóta érzem teljesíthetőnek a normális étrendet amióta ismerem a sikért. Ettől ugy érzem bármi lehetséges es bármilyen péksütit, kenyeret stb megsuthetek dietasan, kevesebb szénhidráttal. Nyilvan nem a gluten érzékeny emberekről beszélek. Nekem nincs ilyen problémám. Megis azt latom hogy össze vissza szidják a sikért meg az abból készült pl Pro Body kenyeret. De miért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!