Miket egyek ha diétázni szeretnék?
Nem ezen múlik. Én minél töményebben igyekeztem enni anno, az bejött az első tizenpár kilónál. Utána már nem. De van, akinek rengeteg szénhidrát kell a fogyáshoz, mert nagy a kalóriaigénye s nem bírja a brutál sok zsírt és amúgyis a cukrok laktatják, nem tipikus módon.
Aki elég kemény, az pedig bármivel lefogy, max. szenvedés lesz, de betartja a keretét (jó esetben sok edzéssel növeli meg azt).
A kalóriatöbblet hizlal. Éjféli csokitorta nem, ha nem vagy többletben. Rengeteg zöldség igen, ha többletbe kerülsz miatta. Ez ilyen.
Természetesen az étrended komoly hatással lehet a kalóriabeviteledre, de ez túl egyéni. Sokunknak a szénhidrátcsökkentés jön be, de ahogy írtam, van, akinek muszáj a sok szénhidrát, sokan pedig minimálissal sem fogynak semmit, ha csak igyekeznek, de nem alkalmaznak sok más trükköt.
Tapasztald ki, mi laktat, mennyi, milyen elosztásban, persze érezd is jól magad s legyen megfelelően tápanyagdús az étkezésed. Plusz mozogj eleget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!