Nagyon nehéz ez nekem, elkezdtem diétázni 3hete, nagyon csipszes vagyok imádok enni, de elég! Jól csinálom?
3 héttől mit vársz? Az semmi. A fogyás sajnos sokkal lassabban megy, mint a hízás.
1 hét múlva állj a mérlegre, és akkor kiderül, hogy változott e valami.
nagyon szeretnék futni,de a bokadzalagom gyenge és asztmás vagyok,nem kifogás csak az nem jó.de köszönöm a választ és azt is hogy nem fújogtatok le azonnal.
:)
Nem csak az számít, mit nem eszel, az is, hogy mit igen.
Kekszet inkább sose egyél vagy csak 1-2 darabot, 1-2 marék szotyi vagy mandula, tökmag szerintem gyakrabban is belefér. Tészta helyett egyél zöldségeket (nyers és párolt is jó). Nem tudom, eszel-e húst, tojást, de fehérjét és egy kis zsírt is kell bevinni, már csak azért is, hogy ne legyél állandóan éhes. A cukros, lisztes dolgokkal, és úgy általában a finomított és feldolgozott élelmiszerekkel (pl. fehér rizs, étolaj, margarin, olcsó felvágottak és virsli), krumplival vigyázz, ezekből minél kevesebb, annál jobb.
Ha asztmás vagy, ne igyál tejet, esetleg a többi tejterméket is hagyd el egy időre és figyeld, van-e javulás.
Csak így tovább, ügyes vagy, hogy elkezdted!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!