Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Nagyon nehéz ez nekem, elkezdt...

Nagyon nehéz ez nekem, elkezdtem diétázni 3hete, nagyon csipszes vagyok imádok enni, de elég! Jól csinálom?

Figyelt kérdés
96kg vagyok 162cm,nagyon zavar,alapjáraton nem eszek sokat csak rosszúl!!de 3hete nem eszek sem kenyeret sem zsömlét tésztából is csak 3,4dkg vagy annyit sem,de hétvégente meg eszek 1csomag szotyolát,meg teljeskiörlésű kekszet vagy valami ami teljeskiőrlésü....de úgy érzem nem fogyok,napi 7,5km biciklizek és álló munkám van!szerintetek jó így a diéta vagy kell változtatnom? Segítstek ha tudtok...köszönöm
2018. máj. 28. 18:10
 1/5 anonim válasza:
fehér lisztes dolgot, pl tésztát kenyeret egyáltalán ne egyél!! a te esetedben a biciklizés nem sokat ér, inkább menj el futni, vagy kondizni!! sok sikert!!
2018. máj. 28. 18:18
 2/5 anonim ***** válasza:

3 héttől mit vársz? Az semmi. A fogyás sajnos sokkal lassabban megy, mint a hízás.

1 hét múlva állj a mérlegre, és akkor kiderül, hogy változott e valami.

2018. máj. 28. 18:33
 3/5 A kérdező kommentje:

nagyon szeretnék futni,de a bokadzalagom gyenge és asztmás vagyok,nem kifogás csak az nem jó.de köszönöm a választ és azt is hogy nem fújogtatok le azonnal.

:)

2018. máj. 28. 20:11
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem csak az számít, mit nem eszel, az is, hogy mit igen.

Kekszet inkább sose egyél vagy csak 1-2 darabot, 1-2 marék szotyi vagy mandula, tökmag szerintem gyakrabban is belefér. Tészta helyett egyél zöldségeket (nyers és párolt is jó). Nem tudom, eszel-e húst, tojást, de fehérjét és egy kis zsírt is kell bevinni, már csak azért is, hogy ne legyél állandóan éhes. A cukros, lisztes dolgokkal, és úgy általában a finomított és feldolgozott élelmiszerekkel (pl. fehér rizs, étolaj, margarin, olcsó felvágottak és virsli), krumplival vigyázz, ezekből minél kevesebb, annál jobb.

Ha asztmás vagy, ne igyál tejet, esetleg a többi tejterméket is hagyd el egy időre és figyeld, van-e javulás.

Csak így tovább, ügyes vagy, hogy elkezdted!

2018. máj. 29. 14:30
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a biztatásod 4. Kiartok nem adom fel :)
2018. máj. 29. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!