Anorexia utáni roborálás alatt mennyi idő alatt szokták visszaszerezni a szükséges testsúlyt?
Nagyon szépen kérem, aki megveti az anorexiásokat, kattintson el innen, keressen másik kérdést, amihez szívesebben szól hozzá. Nagyon szépen köszönöm!
Nem arra az esetre gondolok, amikor valaki hosszas koplalás után falja a sütiket, csokikat, pizzákat, stb. , mert abból nem profitál a szervezet; hanem amikor valaki rendesen követ egy napi hat étkezésből álló étrendet (amit hetente ellenőriz egy dietetikus), amivel beviszi a szükséges egészséges zsírokat, szénhidrátot, fehérjét, vitaminokat és mellé megeszik mondjuk egy szelet csokit az ebéd mellé (például 4 kocka Milka egy táblából letörve vagy egy Sportszeletet vagy egy Marsszeletet, stb)(Igen, jól emlékeztek, én tettem fel a csokievéssel kapcsolatban is kérdést :) ).
Ha 1,5 hónap alatt 1,5 kg-t híztam az optimális vagy kevés?
Anorexiás ismerősötök vagy Exanorexiások mennyi idő alatt szedték/szedtétek fel a szükséges plusz kilókat?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!