Hogy fogyjak, mit egyek? Tanácstalan vagyok
A kifli és a kenyér ekvivalens, de ha úgy érted, hogy pár kiflit eszel naponta 1 kg kenyér helyett, az persze előrelépés.
A bőrt kár kidobni, pont az a legfinomabb a sült csirkében s nem látok benne problémát, persze tudom, hogy divatos a totálsovány hús és a zsírtól való félelem.
3 kiló príma, mennyi idő alatt? Ha egy hónap körül s ebben nincs vízvesztés, az príma, elég tempós fogyás.
Ha sokkal több idő telt el, akkor túl sokat eszel vagy keveset mozogsz.
Az almaecet nyilván nem fogyaszt, miért nem jut eszedbe mozgás vagy más értelmes, a kalóriaegyenlegedre ható dolog?
Simán mehetett zsírból is, nem tudhatjuk. Nekem 3 kiló víz le se tud menni, csak kettő (de ahhoz ketogén diétán kell lennem), de az 2 nap alatt, utána a fogyás már zsír (persze a testsúly ingadozik).
Az első hetekben nagy a bizonytalanság, ott van a salakanyag is s a testsúly teljesen magától is vibrálhat kilókat. De ha rendszeresen minden héten csökken egy kilót a súly, no, az már zsír kell legyen (ha izom nem lehet, mert jól csinálja az ember).
Nem, kérdező, nem fogysz heti több kilót, ez irreális. Már a kalóriák miatt is. Ha egyszerűen nem eszel SEMMIT, akkor sem várhatsz heti 2 kilónál sokkal többet, kivéve, ha sokat edzel, de az nem megy evés nélkül.
Extrém sok edzéssel normál evés mellett ki tudsz hozni elvileg heti pár kiló fogyást (persze ebben izom is vastagon lesz), de azt nincs ember, aki bírja. 2000 kcal mondjuk napi 100 km futással, szerinted ez menne? Kemény embereknek pár napig igen, utána nem, a testünknek megvannak a határai. Plusz ez természetesen óriási sokk a testnek, előbb kerülnél kórházba, mintsem jelentősen fogyj. Ne akard tönkretenni magad, 20 kiló nem olyan sok, havi 2-4 kilójával is lemegy véges időn belül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!