Hogyan fogyjak le gyorsan?
Figyelt kérdés
Augusztusig igazándiból van időm mivel is akkor megyünk nyaralni és jobb formát szeretnék magamnak. Az előző évben sikerült lefogynom 17 kg-t, de azota semmi, lehet hogy vissza is jött 3-4.A súlyom még most sem az amit én szeretnék,de kb. 3 hónap alatt hány kg-t lehet lefogyni? 16/L2018. máj. 26. 20:46
1/4 anonim válasza:
3 hónap alatt? egészségesen, úgy hogy az tartós is maradjon? szerintem 5-6kg-nál nem többet!
2/4 anonim válasza:
Ha csak a gyors fogyás számít, akkor a láncfűrészt ajánlanám. Ha az egészség is számít, akkor a sportot. 5-6 kilónál többet nem tudsz fogyni.
3/4 A kérdező kommentje:
A személyi edzőmmel a múlt nyáron csináltam egy diétát ami 4 hetes volt és a 4 hét alatt ment le 4,5 kg. Szóval a 3 hónapba bele kellene férnie legalább 7 kg-nak én úgy gondolom. És igen egyértelműen a sport az egyik alapvető dolog.
2018. máj. 27. 21:23
4/4 anonim válasza:
A 7kg nagyon véleményes. Azért ne feledd, az első kilók könnyen lejönnek, de utána a zsír helyett izom épül és mivel az izom tömege nagyobb, mint a zsíré, sokkal lassabb lesz a súlyvesztés.
Arról nem is beszélve, ha 3 hónap után leállsz, akkor sok értelme nincs, azaz tartós eredménye nem lesz, és így az összesített eredmény 0kg.
Szerintem maradj annál, amit írtak neked, az az 5-6kg. Az reális!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!