Normális, hogy a gyors hízás fáj?
Én igazán tudok enni, de ilyen brutálisan túlenni magam tartósan nekem is fájna. Hatalmas megterhelés, nemcsak evészavar után, eleve terhelt szervezettel...
A hasat nem kell "kitágítani". Normális méretűnek kell lennie...
Menj el táplálkozási tanácsadóhoz. Vagy orvoshoz! Ennyi. Hány éves vagy egybéként, h nincs senki aki rád szóljon, h állíts magadon?
Egyébként ez csak akart kérdése semmi más... Akaratot és kitartást pedig nem lehet "tanítani". Vagy elhatározod magad, vagy nem. Mérlegelj, h ha ezt folytatod akkor mihez vezet... Mert jóra nem. És lebegjen a szemed előtt ha brutális mennyiségeket megakarsz enni.
De miért eszel így? Lelki kényszer?
Énterveznék egy remek étrendet és többé-kevésbé betartanám.
PLUSZ... Tudom, hogy sütiből könnyű megenni egy csomót és nem is feltétlenül laktat mindig mindenkit ez. Eleve nem tepsi süti mellé ülnék lekvárral és csokiszósszal, hanem rendesebb étel mellé. Nem a cukorbeviteledet kell bepótolnod, azt hiszem...
Ilyen ételektől még szép, hogy fáj a hasad. Az enyém is fájna egy tepsi lekváros-csokiszószos sütitől (igaz, én meg se bírnám enni, a felénél kikészülnék)...
A cukor és a finomlisztes ételek túlevésre ösztönöznek, ha hajlamos vagy rá, inkább bele se kezdj. Édesség helyett egyél normális ételeket, amik nem csak szénhidrátból állnak. A margarint pedig cseréld le valódi vajra.
Menjél orvosohz, mert még mindig kajazavaros vagy.
Amúgy meg nem a hízás fáj, hanem hogy zabálsz.
Sajnálom, hogy ezen kell keresztülmenned. Az anorexiások nagy részének egy idő után ilyen kontrollálhatatlan falásrohamai lesznek. Ez előbb-utóbb csökkenni fog az elfogyasztott kaja mennyisége, de fontos, hogy ne akarja agyban megvonni magadtól semmit. Általában attól tör rá az emberre egy ilyen roham.
Orvos, pszichológus szokott látni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!