Valóban nem szabad gabonaféléket enni hússal együtt?
Azért van, aki tud enni. 200 gramm gabona simán megehető egy étkezésre, ha ilyen fajta vagy és ugye, hosszú a nap, sok étkezés fér bele s van, aki meg is éhezik pár óránként, de legalábbis tud enni.
De jogos az észrevétel, én egy 3000 kcal kalóriaigényűvel élek együtt (nem magas, nem izmos, nem edz, mi lenne, ha azt tenné? :D igaz, fogyni akar, de nem tud, mert éhes és eszik ennyit) s ő azért bajban lenne olyan lightos cuccokkal, mint a rizs. Ezért eszik zsírosan s mert az finom, kényelmes, főleg, ha valaki nem nagyon eszik húst.
Sok opció van, mindenki találja meg a neki megfelelőt. Én is bajban lennék mások ideális étrendjén, ezért étkezem máshogy, mint ők és viszont.
Írod a zabos problémáidat, én pedig nem értem, miért erőlteted, ha neked nem működik. Annyi más opció van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!