Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » 30-35 kg-ot szeretnék fogyni,...

30-35 kg-ot szeretnék fogyni, mennyi idő kell? Többi lent.

Figyelt kérdés

100-104kg vagyok 30-35 kg-ot szeretnék fogyni, elkezdtem kondiba járni napi 1.5 órát, de sajnos sokszor szoktam enni, az édességet eltudom hagyni megvoltam nélküle mindig is.

Mit változtassak az étrendemen hogy ha kissé túl lépem a "határokat" (mennyiség) ne legyen baj belőle, mi az amit könnyű beszerezni nem tart semeddig elkészíteni?

Aki ért hozzá letudja írni mit egyek reggelire ebédre és vacsorára?

Ui: mennyi idő lehet leadni mindezt?

2018. jún. 20. 21:12
 1/3 anonim ***** válasza:
én kb 1 honap alatt fogytam 20 kilót, mondjuk rendesen éheztettem magamat(azt azért nem ajánlom, mert sok bajom volt belőle)
2018. jún. 20. 21:23
 2/3 anonim ***** válasza:

Heti fél-1 kiló az egészséges, fölötte izom is megy le és amúgyis átkozottul nehéz összehozni sokkal több kalóriadeficitet (még a fél kilóhoz tartozót sem mindig könnyű, de ez egyedi). Nagyobb súlyból azért várhatóan könnyebben fogysz, de ahhoz sokunknak nem árt egy jó étrend, ami kellően laktat.

Ha a kalóriamennyiséggel gond van, nem vagy lassan fogysz, esetleg hízol, szóval ott nem tudsz mit tenni, be kell tartani valamilyen szinten.

Sokféle kész és gyors étel van, én pl. sok tojást eszem, az gyorsan megvan, mellé harapok valami nyers zöldséget, salátával pont nem vacakolok évi egynél többször. De azért nem tudnék rendes ételek (nálam főleg zöldségétel) nélkül élni, szóval azok is mennek, de azokat sem kell elbonyolítani. De az ételkészítés azért idő, ezért is örülök, hogy ritkán eszem, kényelmesebb így (bár megragadni pár főtt tojást vagy egy marék mogyorót se nagy ügy).

Hogy mit egyél, azt nem lehet megmondani. Van, akinek szinte teljesen mindegy, más szabályokkal éri el a kalóriadeficitet. Nyilván valami jó, tápanyagdús étrend kell, amivel jóllaksz, kellő élvezetet is ad... Ha sokszor eszel, akkor jobb, ha nem tömény ételekre fókuszálsz, bár ha azokkal laksz jobban adott kalóriamennyiségben, működhetnek azok is. Ezt leginkább csak kitapasztalni tudod. Mi tartható, téged mi laktat, mi ad energiát...

Fehérje lehetőleg legyen minden étkezésedben rendesen, azt sokan elhanyagolják, pedig nemcsak igen fontos, de még laktatásban is élen jár (az egyedi tapasztalatok eltérhetnek, de általában így van).

2018. jún. 20. 22:39
 3/3 A kérdező kommentje:
Fehétjét iszok, ugye mert kondiba járok, azért szeretnék igazából fogyni mivel 1. Túlsúly 2. Ha lefogytam amennyit kell utána kezdenék jobban arra átálni hogy izmot növesszek (most is azt csinálom csak nem annyira intenzíven)
2018. jún. 21. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!