Ha fogyni akarok ezt szabad dieta alatt?
Nem tudom milyen dietat csinalsz. Nekem most 160 grammos sze hidrat dietam van es a dietetikus szerint este es reggel (keso este es kora reggel) nem szabad gyumolcsot enni. Ezek gyors felszivodasu szenhidratok, egyreszt gyorsan felnyomjak a cukrodat, masreszt a gyumolcs gyomorsavat is csinal es ejjel lehet felebredsz, hogy ehes vagy vagy reggelre leszel farkasehes.
Egyebkent napkozben egyel batran az almaban, eperben, malnaban alig van szenhidrat es pl. malnaban a sok mag miatt viszonylag lassabban is szivodik fol (a gyorsak kozul) szoval hizni amugy nem valoszinu, hogy fogsz tole csak ne keso este edd! :-)
Első, ez tetszett :D
Persze, hogy szabad. Éjfélkor is szabad enni csokis banánt, ha a diétád nem tiltja, a fogyáshoz kalóriadeficit kell, nem misztikus szabályok betartása (más kérdés, hogy ne nehezítsük meg a saját életünket, bizonyos dolgok bizonyos időpontokban és helyzetekben nem előnyösek, finoman szólva). Én most tejszínes kávét iszom, de ha bármi másból ennék egy falatot, az sem kavarna bele a fogyásomba, mert az nem ezen múlik. Akinek bekavar, mert pl. megéhezik tőle, az kerülje az adott dolgot, ha nincs már kerete egy megfelelő étkezésre, persze.
A málna lightos cucc, még cukor is alig van benne. De tényleg a diétádon s egyéni jellemzőiden múlik ez. De egy kis málna nem oszt, nem szoroz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!