Ez lehet anorexia?
Figyelt kérdés
Egyik barátnőm kb. 155cm körül van, és még a 40kg-ot(kb 37kg) sem éri el. Folyton panaszkodik az alakjáról(testképzavar?), meg hogy ő mennyire undorító. Nem lenne oka rá, hiszen jó az alakja, ezért nem is értem:/.
Hánytatta magát egy időben, de erről leszokott(vagyis azt mondja)
Vannak problémái, ami miatt teljesen tönkrement lelkileg, de szerintem ez nem megoldás...
Bárki aki tudna segíteni, az írjon akár privátban is.
17/L (a barátnőm 15éves)
2018. jún. 8. 13:37
1/3 A kérdező kommentje:
Kifelejtettem egy elég fontos dolgot.
Nem eszik egésznap szinte semmit, csak iszik(éhezteti magát). Többször volt rosszul és ilyenkor magába erőltetett valamennyi ételt.
2018. jún. 8. 13:39
2/3 anonim válasza:
Az... anorexia, testképzavar, meg általában egyéb bajok is társulnak hozzá...
3/3 anonim válasza:
Ez úgy néz ki, hogy az. Ha tudsz, beszélj a szüleivel, minél előbb, mert ebből komoly egészségügyi problémák lehetnek. De ha akarsz, akkor beszélj vele te is. Nagyon remélem, hogy sikerül neki ebből kijönnie. Borzalmas dolog az anorexia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!