Mennyit fogok hízni?
Figyelt kérdés
Ma megettem 6 85 g-os zacskó csipszet 13 db 80g-os jég krémet és megittam egy 1.5 literes kólát. Megettem 3 tábla tejcsokit és 2 tál csirkepörköltet.168 cm-es 13 éves 68 kg-os lány vagyok.3 sonkás-sajtos szendvicset és 3 szelet tortát. Otthon voltam egész nap. Mennyit hízhatok ettől?2010. jún. 13. 20:12
1/12 clint válasza:
a hízás az nem egynapos dolog, de ha mindennap igy eszel
akkor rengeteget, és az nem szép hízás lesz, hanem narancsbőr, nagy has és fenék, de sehova máshova nem megy...
2/12 anonim válasza:
ettől még nem hízol alapjában véve de ha én ennyit ennék másnap biztos hogy nem menne le egy falat sem a torkomon.tessék a több kaja miatt többet mozogni!
3/12 A kérdező kommentje:
Ha ezt az étrendet folytatnám kb. 2 hónapig akkor hogy néznék ki?
2010. jún. 13. 20:24
4/12 anonim válasza:
már az első sorral rosszullétig tömtem magam. azért egészségedre! :D szerintem holnap legyen egy jó kis sportolós napod!
6/12 clint válasza:
sztem igyis el vagy hízva én 13 évesen 55 kg voltam és jo izomzattal.
fiu vagy vagy lány????
irtam hova fog menni a zsir, két hónap mulva iszonyatosan fog látszani és szó szerint nagyon kövér leszel.
7/12 clint válasza:
sztem igyis el vagy hízva én 13 évesen 55 kg voltam és jo izomzattal, és fiu vagyok!!
8/12 anonim válasza:
Én 13 évesen 46 kg voltam és még ígyis volt rajtam kis felesleg. Ja, és 164 cm.
9/12 anonim válasza:
senkinek sem esik le, hogy ez csak az itt megjelenő kérdéseket parodizálja?:D
10/12 anonim válasza:
ma ettem joghurtot ket kocka etcsokit es egy tanyer salatat pulykamellel es teljesen tele vagyok.hogy a francba tudsz ennyit enni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!