Ettől sokat fogok hízni?
Anorexiából gyógyulgatok, és ilyen étrendem van(ez pl. a mai nap):
R:activia fehérjoghurt
T:2 kifli csibesonkával és zöldséggel, nutridrink
E:amit anyám főz, ma pl. töltött paprika 1 szelet kenyérrel
T:nutridrink(még gondolkodom, hogy egyek-e almát is)
V:3 db virsli mustárral, 1 szelet kenyérrel
Függelék: 1 Nutridrink 300 kcal
Nem gondolom, hogy hirtelen sokat híznál tőle. Szerintem ezt az étrendet pont azért találták ki neked (gondolom doki írhatta, ugye?) hogy lassan szedj fel magadra egy kicsit. Ahogy látom elég jó a fehérjék aránya, és ez nagyon fontos. Sokkal jobban leszel majd tőle fizikailag!
Sok sikert a gyógyuláshoz!
a nutridrinket lehet recept nélkül is kapni.
szerintem jó ez az étrend, erősödnöd kell,csak arra figyelj,hogy ne egyél egyszerre nagyon sokat,mert a gyomrodnak szoknia kell az ételt.
jobbulást.
Anorexiából gyógyulgatsz, de ez akkor is baromi kevés. :)
Jó, persze, neked jobb így, hisz nem hirtelen hízol... viszont sportolj mellette - természetesen ésszel -, így nem csak hájat fogsz felszedni, hanem izmot is. :)
Jobulást - amúgy szintén zenész. :(
Utolsó, úgy érted kevés a kaja, amit felsoroltam? Én azt hittem oltári sok.
Ma babgulyás volt ebédre, vacsita meg virsli helyett savanyú hal lesz. A reggeli meg alma volt.
Valóban, mozognod kell. Hízni ilyen étrend mellett nem fogsz, ez az alap egy napra Neked.
A gyógyszer mellékhatásával ne foglalkozz, mert valószínűleg nem elsősorban a Te betegségcsoportodon tesztelték azt (hanem depressziós betegeken, akik közül sokakra a nagyon könnyen változó testsúly jellemző), és a mellékhatások így is csak a betegek kis részében jelentkeznek.
Sikeres kilábalást, minden esélyed megvan rá!!!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!