Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Ettől sokat romolhat majd a...

Ettől sokat romolhat majd a szem avgy semmi hatása nem lessz? Mitjavasoltok?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Az egyik ostály társamnak elég rossz szeme van, amiről enm tudtam, mivel nem hordja soha... egyik órán észre vettem, hogy van rajta szemüveg és megkérdeztem, h milyden dioptriás...megmondnai nem tudta, csak annyit, h nem sok.... felpróbáltam a szemüveget 1, azért mert tetszett a keret és megnézni, hogy hogy áll 2, mert megnézni hogy kb hányas dioptria lehet... felvettem de tök homály volt vele.... kiderült h az egik szeme a lehető legrosszabb.... a másik meg csak kicsit rossz...vagyis remélem értitek. Körülnéztem vele de tök gáz volt... azonnal le is vettem... szerintetek ez rontja majd a szememmet vagy csak akor rontotta vna, ha sokáig rajtam lett vna és... én kontaktlencsét hordok igaz de aznap épp nem volt rajtam, hnem a szemüvegemet vittem a suliba. nekem 0.5 és 0.75-ös a szemem. Szerintetek ? Csak azok írjanak akik normális választ adnak kérem. Előre is nagyon köszönöm a hozzászólásotokat és legyen szép napotok :)
2010. szept. 18. 09:08
 1/3 anonim ***** válasza:
:) Ne aggódj, ennyitől semmi baja nem lehet a szemednek. Még ha napokig hordanád, akkor is visszaállna utána egy idő múlva.
2010. szept. 18. 09:25
 2/3 anonim ***** válasza:
Semmi hatása nem lesz. Ne legyél már ilyen ijedős! Volt itt már olyan kérdés, hogy lenyeltem a kolbász héját, most mi lesz stb. Ennél azért az ember sokkal többet kibír...
2010. szept. 18. 09:25
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat :)
2010. szept. 18. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!