Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ettől most fogok hízni?

Ettől most fogok hízni?

Figyelt kérdés
Megettem majdnem 1 kg csokit, 200 g mandulát és ittam egy 1 l kakaót, de közben néha meghánytattam magam, amíg már csak a gyomorsav jött föl, akkor ugye nem maradt bennem semmi?
2011. máj. 8. 09:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Fordulj orvoshoz sürgősen mert BETEG VAGY!!!!!
2011. máj. 8. 09:50
 2/11 anonim ***** válasza:

ÚRISTEN! Nem vagy normális, meghánytattad magad? Tudod, lehet, hogy így fogysz, de az is biztos, hogy tönkrevágod a szervezeted. A nyelőcsövedet szétmarja a gyomorsav, teljesen kész leszel és mehetsz a korházba. Miért olyan nehéz normális életmódot váltani, betartani a "mindenből mértékkel" módszert és sportolni normálisan? A bulémia mellesleg nagyon nem menő!

De, hogy a kérdésre is válaszoljak: nem fogsz hízni tőle, mert kihánytad, de a gyomrodat tönkrevágod egy életre, kíváncsi leszek, majd 10 év múlva mit szól a felnőttebb éned ehhez, mikor orvostól-osrvoshoz jársz...

2011. máj. 8. 09:50
 3/11 anonim ***** válasza:
Bocs, elírtam: bulímia
2011. máj. 8. 09:52
 4/11 anonim ***** válasza:

látom megy a pazarlás.. bazzeg 1kg csoki Oo azt még kihányja.. inkább adnád oda azoknak akik évente ha 1 táblával megtudnak enni

arról meg már nem is beszélve hogy ez durván tönkretesz, és r*hadtul könnyű rászokni (az önhánytatásra)

még most hagyd abba!

2011. máj. 8. 10:07
 5/11 anonim ***** válasza:
62%
Fake a kérdés.
2011. máj. 8. 10:12
 6/11 anonim ***** válasza:
Hát b@azmeg te k*rva hülye vagy 1kg csoki 11 pohár kakaó és még is hánytatod magad -.-
2011. máj. 8. 10:25
 7/11 anonim ***** válasza:
Habiii :'D
2011. máj. 8. 10:34
 8/11 anonim ***** válasza:

Ha mindennap megennél egy kocka csokit, nem híznál tőle és hányni sem kéne. És nem is cuppannál rá ilyen hirtelen a csokikészletedre mert minden nap megkapnád és nem jönne létre "farkaséhség".

Na, ehhez mit szólsz?

2011. máj. 8. 12:12
 9/11 A kérdező kommentje:
Rossz napom volt, ez nem sűrűn fordul elő. Amúgy biztos, hogy nem tudnék 1 kockát enni belőle, meg 1 kocka nem is kell, de még napi 1 tábla se kéne. A csokit csak akkor szeretem, ha betegre ehetem magam vele.
2011. máj. 8. 19:53
 10/11 anonim válasza:

Ok, hogy nem sűrűn csinálod, de attól még tönkreteszed a gyomrod, és az nem jó.

Ha szeretsz enni akkor fogadd el, hogy meghizhatsz.

Inkább hizzál meg, mintsebb bulémiás legyél, és aztán kinlódjál, hogy újra enni tudjál, és, hogy normális életet éljél.

2011. máj. 8. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!