Léböjt kúrát mennyi ideig tartsam?
Figyelt kérdés
Nem szidást szeretnék meg ilyesmit csak egy kérdés hogy ti mit gondoltok erről mennyi ideig lenne jó lébőjt kúráznom én is szívesen megtisztanám a szervezetem a méreganyagoktól és miután befejeztem azután elkezdenék rendszeresen edzeni is stb... Én 10 napra gondoltam.Az úgy még oké? 51kg vagyok
14L
2018. ápr. 22. 15:10
1/2 anonim válasza:
Nem, senki ne böjtöljön hirtelen ilyen hosszan s főleg 14 évesen nem (ha magas vagy, akkor a vékonyságod is egy plusz ok ellene, bár nem tudom, mennyi kalóriát vinnél be folyadékból).
A méregtelenítést alapvetően elvégzi a szervezeted mindenféle böjt nélkül is, de mivel itt megoszlanak a vélemények, inkább több szót nem ejtek erről. De 10 nap akkor is brutális, a fene se akarna ilyen hosszan izmot bontani, legalábbis én nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!