Vega ehet tyúkhús leves kockár?
Figyelt kérdés
Nemrég lettem vega és az lenne a kérdésem hogy a tyúkos leveskockába van hús?2018. márc. 23. 12:16
1/7 anonim válasza:
Minek akarsz tyuk izu kajat enni, ha vega vagy??
2/7 anonim válasza:
Igen, ehet, mert az nem hús, csak műanyag.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi
2018. márc. 23. 12:52
4/7 anonim válasza:
Nézd meg az összetételét. Szokott lenni benne állati zsír vagy efféle (húst nehezen nézek ki belőle, de végülis nyomokban belekerülhet, de tökmindegy), használj növényi kockát vagy semmilyet. Én semmilyet nem használok, mert ízfokozó szinte mindenben van és különben is sokkal jobb, ha eleve zöldségeket teszek a levesbe.
5/7 anonim válasza:
Tyúkhúsleves kockában általában van tyúkzsír, nézd meg az összetevőket!
6/7 A kérdező kommentje:
Köszii
Jaj bocsi 3. válaszolót véletlen “félig hasznos”ra értékeltem
Levest úgy szoktam hogy:leveskocka,répa,brokkoli,karfiol,borsó,tészta
Mivel lehetne helyettesíteni a kockát?
2018. márc. 23. 18:37
7/7 anonim válasza:
Nem. Abban van állati zsiradék vagy hús általában.
Van zöldségleves-kocka is.
Illetve készíthetnéd a levest normális, hagyományos módon is, kocka nélkül --> olaj, hagyma, zöldfűszerek és zöldségek és tészta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!