Apababa kérdése:
Miért van az (a családban csak nálam) hogy a másnapos húsleves 100-ból 99szer meghajt az elfogyasztását követő 30 percen belül?
Figyelt kérdés
A borsó leves májjal vagy a gulyás leves vagy más levesek még harmadnaposan sem bántanak. Ráadásul a húslevest füszerezem a legkevésbé.2017. júl. 27. 15:15
1/3 anonim válasza:
A húslevest másnaposan forralni kell. Ha lesz habja,akkor nem szabad megenni. Nekem is mondták,mert én is így vagyok,ahogy te.
2/3 anonim válasza:
Mert gondolom nem fogyasztasz előtte valami sok folyadékot... ahogy a húsleves bekerül a bélrendszeredbe, szépen megnedvesíti, beindítja a bélmozgást és megindul a kaki... ha innál előtte éjszaka rendesen, akkor meg a víztől lenne..
3/3 A kérdező kommentje:
Lehet még mástól is? Rengeteg folyadékot iszok (napi 5-6 liter), És forrón eszem csak meg a levest úgyhogy nem azért amit te írtál de mindig felforralom. Én azt hittem a forralást fogjátok írni mert hallottam ilyet is: forrón állítólag nem szabad enni, csak ha már meghült.
2017. júl. 28. 18:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!