Azt hiszem, hogx McDonald's függő lettem, mit csináljak?
Kezdj el minden nap strigulákat húzni, hogy lásd, mennyi napot képes vagy mentesen végigvinni. Vagy, költözz máshová, ahol nincs meki, válts munkahelyet. Meg egy pszichológus is tudna segíteni, akinek elmondod ezeket a dolgokat. Szenvedélybetegekkel is foglalkoznak, így valószínűleg tud valami használható tippet adni, amit az ide írók java nem fog tudni (köztük én se).
A dohányzás egyébként amúgy is egy rém fölösleges élvezeti cikk, viszi is a pénzt, meg is öl, meg ami szerintem ennél is rosszabb: BÜDÖS LESZEL. Na meg ne felejtsd el azt se, hogy a saját egészségedért csak Te vagy egyedül a felelős, ha eszed a mekis kaját, szívod a cigit, meg esetleg el is kezdesz inni, mert a cigizés meg az alkohol kéz a kézben járnak, akkor ezekért csak magadat okolhatod.
De mégegyszer, ha hiteles segítséget szeretnél kérni, akkor keress egy pszichológust. Felhívod telefonon, elmondod neki, hogy mi a problémád, és megkérdezed, hogy mikor tudna fogadni. Ennyi.
Más embernek is vannak függőségi problémái, ezért ne érezd magad bűnösnek, vagy nem is tudom, ne öntsön el a bűntudat, mert annak értelme nincs, hanem ha belátod, hogy káros amit csinálsz, akkor kezdj el tudatosan kimászni belőle. Amúgy a mekis kaja tényleg jó, én is rá tudnék szokni. Borzasztó finom, de tudom azt is, hogy hosszú távon csak felhízlalnám magam vele.
Sok sikert kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!