Miert lettem rosszul?
Figyelt kérdés
13 eves lany vagyok,mostanaban elegge keveset eszek ha eszek is olyan etelt amivel nem is lehet annyira jol lakni..Igazabol a meleg miatt sincs etvagyam inni se iszok eleget...mindig amikor fel allok rosszul vagyok kapaszkodok szedulok a latasom elmegy 5 masodpercre majd jobban leszek nappal ez mindig igy van es nem csak neha...majd tegnap el kezdett fajni a gyomrom es ahol van a gyomrom ott a hatam is nem ertem a hatamnal miat fahjt ennyire szinte jobban mint a gyomrom...nem birtam elviselni a noverem mar ott ult a foldon melletem es probalt segiteni hozott vizet dinnyet Hat ha jobban leszek mert mar akkor lenne valami a hasamba de mar inni se tudtam a fajdalomtol...olyan hangokat adtam ki es ugy vettem a levegot mint egy terhes no annyira fajt mar meg is ertem naluk miert van ez a viselkedes hasonloan viselkedtem markoltam a sajat kezem padlot mindent a fajdalomtol...mar korhazba akartam menni de anya jott haza es a gyogyszertol jobban lettem egy ido utan...de nagyon gyenge voltam egesz nap...szerintetek miert fajt ott annyira erosen es a hatam?#4bd
2017. aug. 1. 03:54
1/6 anonim válasza:
Hát, tudományosan megfogalmazva, sok mindentőll lehet. De mit mondott a doktor bácsi?
2/6 anonim válasza:
1) Igyál és egyél többet.
2) Menj orvoshoz.
3/6 hollófernyiges válasza:
Lehet hogy begörcsölt a veséd, de én is azt mondom, hogy orvos.
4/6 A kérdező kommentje:
Nem voltam orvosnal
2017. aug. 1. 11:59
5/6 anonim válasza:
Én epére tippelnék. Irány az orvos, majd ultrahanggal megnézik hogy nincs e epeköved, vagy valami más.
Rágcsálj kerti porcsint attól kicsit javul az általános közérzeted.
6/6 A kérdező kommentje:
Igazabol ma mar tobbet ettem es jobban is erzem magam ...foleg hogy akibe szerelmes vagyok vegre beszelek vele es lehet hogy ezert nem kivantam az etelt mert ideges voltam
2017. aug. 2. 01:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!