Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Volna valamilyen ötletetek...

Volna valamilyen ötletetek arra hogyan is tudnám "beindítani" a blogomat?

Figyelt kérdés

Nem szeretném hogy ha az ismerőseim tudjanak róla egyenlőre vagy hogy bárki is. Ez kicsit megnehezíti a dolgomat. Diétáról életmódváltásról van szó benne,hogyan tudjuk egyszerűbben olcsóbban kihozni az ételeket stb.

Ha tudtok segíteni azt előre is köszönöm!

Ide is belinkelem: [link]

2018. márc. 9. 09:24
 1/3 anonim ***** válasza:
Mit értesz azalatt, hogy "beindítani"? Először fel kellene tölteni tartalommal.
2018. márc. 9. 12:41
 2/3 anonim ***** válasza:

Hasonlóan a Youtube csatornákhoz, a blogot is először építeni kell. Amikor már egy éve írod rendszeresen, akkor számíthatsz nagyobb olvasótáborra. Egy nyitóbejegyzéshez nem fognak dőlni az olvasók.

Egyéb megjegyzés: írd oda a korodat is, mert nem mindegy, hogy a "fiú" egy 15 évest vagy egy 22 évest takar. Másodszor meg azt írod, hogy nem étkezel változatosan, így várhatóan max 5 recept lesz fent? Érted, vagy szedd ki ezt a mondatot, vagy hazudj egy kicsit.

2018. márc. 9. 13:23
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm az építő kritikát! De tényleg jó tanács volt. Több recept is lesz fent, az egyoldalú étkezés alatt azt értem hogy általában csirkemell, vagy csirkecomb, máj .. zabpehely zöldség gyümölcs. De többféle módon készítem el! Természetes napi szinten írni fogok és bővítem a blogot. Igazad van nem írtam le a koromat ami nagy hiba volt ezért ment a zöld kéz! :)
2018. márc. 9. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!