Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért van az, hogy nem kívánja...

Miért van az, hogy nem kívánja a szervezetem az ételt?

Figyelt kérdés
Már hetek óta ez van... érzem, hogy nem vagyok éhes egész nap.. de amikor leülök enni, akkor sokat eszek, 2-3 tányérral, de amikor fent gépezek, és mondják, hogy mennyek enni, soha nem vagyok éhes.. ha mást csinálok, akkor se.. egyszerűen nem tudok megéhezni, ezért nem is szoktam enni csak akkor, amikor úgy érzem, hogy már régen ettem, de még akkor se vagyok éhes.. Na ez miért van?

2018. márc. 7. 11:46
 1/4 anonim ***** válasza:
A gepezestol nem is fogsz megehezni... szerintem mozogj tobbet. Ha lustulok epp, en sem kivanom az etelt, de ha hazajovok egy 3 oras edzesrol, sajnos az egesz hutot meg tudnam enni. Ez igy megy.
2018. márc. 7. 12:00
 2/4 anonim ***** válasza:
Azért van, mert keveset mozogsz.
2018. márc. 7. 12:20
 3/4 anonim ***** válasza:

Másra fókuszálsz, van ilyen. Én bárhol meg tudnék éhezni, de azért sokkal több idő kell hozzá így. Egyszer egész nap programoztam és eszembe se jutott enni, pedig ha valakinek fontos az evés, az én vagyok.

Kicsit fura, ha sosem vagy éhes, de ha rendesen eszel, akkor nem vészes. Én sem éhesen ülök le ebédelni, de betolok 1400 kcalt, mert közben azért csak rájövök, hogy határozottan tudok enni, sőt akkor már kell is nem kevés... Nemhiába mondják, hogy evés közben jön meg az étvágy, s ez a éhségre is átvihető.

2018. márc. 7. 22:40
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, mindenkinek ment a zöld! =)
2018. márc. 8. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!