Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért nem tudok enni?

Miért nem tudok enni?

Figyelt kérdés
Tegnap reggel ota egy falat se megy le a torkomon. Ma reggel elajultam, gondolom leesett a vercukrom. Ha mar ranezek az etelre, hanyingerem lesz. Nem is kivanom, viszont mar nagyon faj a hasam, es ha felalok egybol elkezdek szedulni. Mit csinaljak? Valamit ennem kell, de egyszeruen nem tudok. Nem hinnem hogy psziches oka van, akkor mitol lehet? 17/l

2018. febr. 28. 21:27
 1/6 anonim ***** válasza:
Beteg vagy, orvoshoz kel menned! Addig pedig igyál sok cukros teát, és legalább valami háztartási kekszet, vagy lágytojást egyél.
2018. febr. 28. 21:29
 2/6 anonim ***** válasza:
Gyomorrontás? Igaza van az elsőnek, menj el orvoshoz, de addig is igyál sokat!
2018. febr. 28. 21:34
 3/6 A kérdező kommentje:

Nem hinnem. Volt mar tobbszor gyomorrontasom, de akkor max meg ehesebb voltam utana, nem az hogy semmit nem tudtam megenni. Sajnos nem maradhatok ki az iskolabol, es sok dolgozat miatt, ugyhogy legkozelebb csak jovohet kedden van delutan orvos, ugyh addig kene valami.

2018. febr. 28. 21:40
 4/6 A kérdező kommentje:
Es mar a hasam is megy
2018. febr. 28. 22:41
 5/6 anonim ***** válasza:
És ha esetleg halálos betegséged lenne, akkor is azt mondanád, hogy "nem maradhatok ki az iskolából, legközelebb majd jövő hét kedden van időm meghalni!"? Nem kell mártíromkodni, aki beteg, az ne menjen iskolába, mert lehet, hogy a többieket is megfertőzi!
2018. márc. 1. 08:16
 6/6 anonim ***** válasza:

Betegen nem megyünk közösségbe, nem veszélyeztetjük a többieket- már ha betegek vagyunk, és nem csak lógni akarunk.

Amúgy meg nyilvánvaló: ha enni nem tudsz, akkor olyan folyadékot kell fogyasztani ami ad legalább egy kis energiát. NEM cukormenteset!

2018. márc. 1. 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!