Nem akarok enni (? )
Figyelt kérdés
Hónapok óta nem akarok enni.Mielőtt bárki elkezdene kioktatni , szoktam enni nem ezzel van a baj hanem azzal hogy bár eszek mégse akarok.Megesz a bűntudat minden étkezés után.Az elején fogyni akartam (hozzátenném hogy edzésel) ezért csökkentettem a napi kalória bevitelemet de azt se sokra.De mostmár nem csak a fogyásról szól az hogy megakarom tagadni az ételt (kevés sikerrel) hanem arról is hogy nem érzem magam jónak úgy érzem ha eszek akkor senki se fog szeretni sose.Úgyérzem a túlélésről szól , hogy meddig bírom ki éves nélkül , mennyivel kevesebbet tudok enni mint előző nap.2018. febr. 3. 22:50
1/3 Nagypolett7036 válasza:
Menj orvoshoz . Ez valami bulémia vagy anorexia vagy ilyesmi . Nem igazán értek hozzá de ez nem normális . Keress fel egy orvost .
2/3 anonim válasza:
Na ezt hívják anorexiának, és haladéktalanul fordulj pszichológushoz!
3/3 anonim válasza:
Én nem értem, valaki miért nem fogja fel, hogy az élethez kell enni, de jó szakemberek bizonyára több eséllyel tudnak segíteni. Neked segítség kell, ez nagyon komoly probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!