A csirke, buronya, spárga rákkeltő? Nem szabad enni mégse?
Figyelt kérdés
Eddig azt mondták, együnk spárgát rák ellen.
"jelentősebb mennyiségben megtalálható a nevét adó spárgában, a
burgonyában, a hüvelyesekben, a dióban, a szójában és a teljes kiőrlésű
lisztben, valamint a tejtermékekben, a húsban és a tojásban."
Akkor most kiderült ezzel még el is rákosítjuk magunkat az áttétekkel?
Mit együnk?
2018. febr. 9. 12:10
2/5 anonim válasza:
Aki fél az ne egyen semmit, és akkor hamarabb belehal az éhségbe, vitamin, és ásványi anyag hiányba, mint a rákba. Én nem félek, így mindent megeszek, ami jól esik. Nem mi döntjük el, hogy miben, mikor halunk meg. Van, aki makk egészséges, és elüti egy busz, más meghal rákban 2 hónap alatt, megint más meg 20 évig is elél még, miután rákos lett.
3/5 anonim válasza:
Ha figyelmesen végignézed a cikket, akkor van benne egy figyelmeztetés is. Direkt nem másolom ide, tudsz te is olvasni. Ha megtaláltad, akkor kérlek fogadd meg a tanácsát.
4/5 anonim válasza:
Marhaság. Ennyi erővel akkor ne egyen az ember semmit mert minden lehet rák keltő.
5/5 anonim válasza:
Egy reklámokkal dugigzsúfolt privátbankár nevű clickbait honlapról táplálkozással kapcsolatos cikket komolyan venni...
Azért ez már a butaság tetőfoka...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!