Vegetáriánusként hogyan tudom legjobban pótolni a vasat?
Figyelt kérdés
2018. febr. 28. 21:17
1/8 anonim válasza:
Ugy, hogy utána nézel mi tartalmaz sok vasat pld cékla
2/8 anonim válasza:
Azt mondják: céklából és hasonlókból kevésbé hasznosul a vas, de ahogy előző írta: utána kell nézni, mi az ami több vasat tartalmaz.
4/8 anonim válasza:
Gyógyszerrel, mivel májat gondolom nem eszel.
5/8 anonim válasza:
Szerintem a sóska is tartalmaz vasat. Hoppá ! Elnézésedet kérem, hát hiszen te nem is azt kéred, hogy oktassalak ki , hogy mi tartalmaz vasat,l hiszen azt te pontosan jól tudod, igaz ? A kérdésed, hogy hogyan tudod a legjobban pótolni a vasat. Oké ! Értettem a kérdésedet.
A vasat vegetáriánusként, úgy lehet a legjobban pótolni, hogy veszel a zöldségesnél almát, majd utána elmész egy barkácsboltba és veszel szöget. Igen ! Nem viccelek. pl. 100 -as szögeket (100 mm hosszú szögeket)
Az almát 1 - 2 nappal az elfogyasztása előtt szurkáld tele vas szöggel ( 1db. alma, kb.3 - 6 db szög)
Ennyi !
Vas bort is ihatsz ! Kérd a gyógyszertárba.
6/8 anonim válasza:
7/8 anonim válasza:
Ez az almás szöges dolog egy nagy baromság. Ha vashianyos vagy akkor az orvos úgyis mo dani fogja, hogy mit szedjél (én pl béres vas vitált szedtem). Ha felmerül a gyanu akkor nézess egy vérképet.
8/8 anonim válasza:
Csuda tudja, én sosem ügyeltem a vasra, csak ettem rendesen és ez elég volt nőként is... Ha neked ez kevés, nézz utána, miben van viszonylag sok. A növényi vas legfeljebb kicsit szívódik fel rosszabbul, ahogy olvastam, de C-vitamin mellett jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!