Mit csinaljak ha fikazzak hogy lassan eszek?
Csak bíztatni szeretnélek! Aki lassan eszik, nyilván minden falatot alaposan megrág. Esetleg közben még a kulináris élvezeteknek is hódol. Ez abszolút nem hátrány, sőt. Ha jól megrágunk valamit, az segít a gyomrunknak az emésztésben, s közben még az ízeket is jól kiélvezhetjük.
Ha sétálunk, azt jelenti, lassan ballagunk, megyünk. Közben élvezhetjük a jó/rossz levegő minőségét, beszélgethetünk, nézhetjük a tájat, az embereket, stb.
Szerintem Te csinálod jól, mert nem kell mindent a mai rohanó tempóban elvégezni, hosszú távon nem szokott túl jóra vezetni.
Ez pont a sok közül az egyik ok amiért nincsenek nekem sem barátaim
az emberek nagyon fenn akadnak azon, hogy ha te a táplálkozásodban valamit másképpen csinálsz és mikor csoportosan megjegyzéseket tesznek egymást támogatva ellened, az mégjobban elveszi a kedved, hogy velük légy
szerintem döntsd el mi a fontos, hogy úgy egyél, ahogyan neked jól esik, és talán 80 éves korukra rájönnek, hogy igazad volt, vagy "beolvadsz" és elkezdesz gyorsan enni és viseled a következményeit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!