Miért hiszik azt még mindig sokan, hogy a McDonald's ételek egészségtelenek? Kifejezetten egészségesek, de mint minden, nagymennyiségben hízlal. De ha megeszel egy kiló banánt, az is ugyan úgy hízlal!
A 6 tojásos szalonnás rántotta pont kiváló étel, ha jó alapanyagokból van, a mekis tuti nem.
A legtudatosabb vagy az ételért jó pénzt fizető vásárlókat kiszolgáló helyeket kivéve erősen szkeptikus vagyok az ilyesmivel. Nem üzlet jó minőségű, egészséges ételeket adni.
A hizlal rövid i és a kalóriatöbblet okozza, más nem.
1 kiló banánt sem tekintek az egészséges étkezés csúcsának, az a helyzet...
Pár éve Jamie Oliver állítólag pert nyert ellenük, mert ammónium-hidroxiddal kezelték a húst, hogy pépesítsék az amúgy nem ehető részeket. Elvileg azóta ez nem így van, de nem vagyok meggyőződve róla, hogy világszerte megváltoztatták a receptet.
Amúgy valóban sok hülyeség terjed a gyorséttermi kajákról. Szerintem sem olyan egészségtelenek, mint ahogy azt sokan állítják, de a nagy láncok helyett azért talán jobb felkeresni egy maszek burgerest. Drágább lesz, de a minősége is jobb, és helyi céget fogsz támogatni vele.
én járok mekibe és az összes paraméterem kifogástalan, orvosilag 100%-os vagyok :'D jó mellette mozgok, de szerintem nem műanyag. magyar termelőktől veszik a hozzávalókat mellesleg, nem hiszem h annyira gáz lenne.
havonta mondjuk 3* eszem ott
13-as vagyok: amúgy a szomszédban van egy tésztagyáros, "Kézműves" tészták lol a NÉBIH bezáratta mert mocsokban csinálták a tésztát, ahhoz képest a mekinél szigorú higiénés szabályok vannak.
ennyit a kézműves kisvállalkozókról (és nem ez az egyetlen példa...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!