Miért nem látják be sokan, hogy a magyar foci-valogatott a viszonylag mázlista EB szereplés ellenére ugyanúgy nem ér semmit, mint évtizedek óta?
Figyelt kérdés
2016. okt. 12. 21:27
1/12 likebike válasza:
Te meg miért nem látod be,hogy fejlődtünk?Értelmetlen a kérdésed,lehet 200 évig vitázni ezen,akkor sem tudnánk megváltoztatni a véleményed.Egy csapat nem 2 hét alatt épül fel,nézd a belgákat,10 éve egyáltalán nem voltak jók,most meg az élvonalban vannak.
3/12 A kérdező kommentje:
Nyilvan en vagyok a hulye, persze, nem is az hogy a magyar foci szar...aaaa dehogy :)
Na huzd le magad ocsi
2016. okt. 12. 21:57
4/12 likebike válasza:
Most akkor te miről is beszélsz?A magyar foci-ami tényleg nem valami fényes- nem egyenlő a válogatottal.
5/12 anonim válasza:
HAJRÁ MAGYAROK!
Neked ez azt jelenti,hogy "sz@r csapat!"?
6/12 anonim válasza:
Azért a belga válogatott nincs az élvonalban. Bár minket könnyen megvertek, de egy épkézláb erős válogatott belőlük is viccet csinál többgólos különbséggel, lásd: Olaszország, Spanyolország, Wales.
7/12 likebike válasza:
Egyáltalán nem a legjobbak,nem is mondtam,de hamar ott lesznek az elitben.Ők is 10-15 évvel ezelőtt kezdtek pénzt ölni a fociba,akadémiák,pályák és van is eredmény.
9/12 anonim válasza:
Öhm. A belgáknak azért van pár klasszis játékosuk (Hazard,Courtois, Lukaku), nekünk meg egy sincs,azért megnéztem volna,hogy roma-nia (akik az albánoktól is kikaptak)hogy bírták volna Belgium ellen.
10/12 anonim válasza:
Szerintem ez nem szerencse, csak egy haladó minőségű válogatottból sokat ki tud hozni egy jó edző
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!