Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » 47 kilóról 35re? Sima nem...

47 kilóról 35re? Sima nem evéssel sikerülhet? Vagy csak is intenzív sporttal?

Figyelt kérdés

169 centi vagyok

Ha igen, mennyi idő alatt? Csak vacsiznék jövőhéttől és 200kcal körül . Azt le kellene mozognom?

Nem anorexiás akarok lenni, nem kezeltetném magam, nem akarom felhívni a figyelmet, csak utálom a testzsírt meg minden formát.

2018. febr. 2. 10:40
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
*29? Ne máá!*
2018. febr. 2. 12:21
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Úgy 50-55 kg.
2018. febr. 2. 12:21
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Csak mert valaki nem halt bele azonnal, neked még sikerülhet. NEM mindenki tud ennyire lefogyni ilyen magasság mellett, sokan már jóval hamarabb belehalnak.

A testzsírral barátkozz meg, mivel az szükséges, nőknek különösen, de férfiak sem tudnak nulla testzsírral létezni. Ez életidegen. A zsírt utálni olyan, mintha a véredet utálnád. Ha megszabadulsz tőle, meghalsz. Nincs benne semmi rossz, szükséges s szebb is, mint ha nincs.

2018. febr. 2. 13:55
 14/18 anonim ***** válasza:
Az még kimaradt, hogy a helyedben tömegelnék. Én 163 centis vagyok, de soha nem akarnék 47 kiló lenni, az vézna, annál azért több izom kell egy nőre.
2018. febr. 2. 13:56
 15/18 anonim ***** válasza:
90%
Az ideális súlyod még az angol mérték szerint is 63 kg lenne. A magyar mérték szerint 70 kg. Tehát jelenleg erős tévedésben élsz a fogyni akarással. okosabb célokat kéne keresni
2018. febr. 3. 03:37
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Voltam 38 kilós betegség miatt (169 cm-hez). Gyakorlatilag élni alig volt erőm, egy fésülködéstől elfáradtam, nem volt rajtam semmi, csak a csont.

Aztán megkaptam a hormonkezelést ami segített, és másfél hónap alatt felszedtem 15 kilót. Rögtön jobban éreztem magam a bőrömben :D

2018. febr. 3. 14:18
 17/18 anonim ***** válasza:

Írtam már párszor ehhez a kérdéshez, de mivel nem jelentette senki, maradt.

Legalább elrettentő példának jó vagy a többi önképzavaros lánynak.

Lásd az utolsó válaszát: de ő betegség miatt fogyott ennyit. Szerintem ne akard megtudni milyen.

2018. febr. 3. 15:15
 18/18 anonim ***** válasza:

Pont fordítva szokott lenni. Ha alul táplálod magad, és egyszer megváltoznak a körülmények, elkezdesz enni akkor piszokul meghízol. Egyik tremészetgyógyász előadáson hallottam, hogy a későbbi vérzsír problémák oka között ott van a fiatalkori éhezés is. Nem tanulja meg a szervezeted, hogy termelni kell azokat az enzimeket amik a zsírt bontják, és később már nem termelődnek. Epekövesség is gyakrabban alakul ki azoknál akik nem esznek rendszeresen olyan ételeket amik kiürítik az epehólyagot. Itt az epapangás vezet het idővel kőképződéshez.

Mennyi legyen a súlyod? Az angol mérték szerint 63kg, a magyar mérték szerint 69 kg. Ha ez egyszer beáll akkor felesleges állandóan a kilókon görcsölni. rengeteg energiád marad más értelmesebb dolgokra

2018. febr. 4. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!