Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért fogyok? Eddig 60 kiló...

Miért fogyok? Eddig 60 kiló voltam, de most 55-56 vagyok. Ez szépen úgy 2-3 hét alatt lement.

Figyelt kérdés
Lehet azért mert most van érettségi időszakom és felvételim is lesz és ezért iszonyatosan stresszelek és ideges vagyok? Emiatt fogyhattam? Nagyon rossz. Az arcom is be van esve.Pedig ugyanúgy eszek rendesen. Egyébként egy éve is úgy rémlik, h ilyen vizsgaidőszak alatt fogytam pár kilót....ráadásul a pattanások is elöntötték a homlokom...valószínű az is a stressz miatt. 19/F
2010. jún. 5. 13:57
 1/6 anonim válasza:

*Miért fogyok? Eddig 60 kiló voltam, de most 55-56 vagyok. Ez szépen úgy 2-3 hét alatt lement.

Most akkor mi is a kérdés? Hogy miért fogysz?..Megválaszoltad magadnak...(lsd. a kérdésed alatt)

2010. jún. 5. 14:03
 2/6 anonim ***** válasza:
Igen,igen a vizsgaidőszakok mindenkit megviselnek. Emlékszem, amikor főiskolás voltam az utolsó vizsgámon rosszul lettem. Pedig nem volt rá okom, mert tudtam az anyagot, de már teljesen kimerültem. Szedjél Magne B6-ot és Supradyn vitamint, ez majd helyre tesz. Sok sikert és egyél! Nehogy elfogyjál! Gyümölcsből Kiwi, banán, ezek is feltunkolnak.
2010. jún. 5. 14:06
 3/6 anonim ***** válasza:

szia:)

lehet, h a vizsgák miatt:) ha úgy érzed, nem tudsz annyit enni, mint eddig, és nincs étvágyad, akkor tuti a sok idegesség miatt:)

szedj vitaminokat, egyél gyümiket:)

a pattik ellen jó a szalicilsav, vagy a rendszeres arctisztítás arctejjel, valamint ha alkohollal bekened a homlokod egy kicsit, szárít:)

ha viszont tovább fogysz, vagy bármi, akkor érdemes lenne vérvizsgálatra menned, lgalább megnyugodnál:)

jobbulást:)

sok sikert:)

2010. jún. 5. 18:00
 4/6 anonim ***** válasza:

ja és ne aggódj, szerintem nincs semmi baj, mindenkinek nehéz a vizsgaidőszak:)

és szerintem ha csokit ennél az is jó lenne, most nyugodtan ehetsz belőle sokat:)

sok sikert:)

2010. jún. 5. 18:02
 5/6 A kérdező kommentje:
köszi nektek! :)
2010. jún. 5. 19:22
 6/6 anonim ***** válasza:
betegségek pl:. rák, hormonok rengeteg minden kiválthatja. Ajánlott egy teljeskörű vérvétel. Állapotfelmérés. ABPM vizsgálat, amiket a háziorvos rendel. Én így nem tudom miért lehet. A vizsgálatok után talán többet meg lehet tudni
2010. jún. 5. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!