Miért szükséges frissen készített meleg (főt, sült, stb. ) ételt fogyasztani, amikor hideg élelmen is életben lehet maradni?
Tudjátok: Szokták mondani (főleg a szülők, nagyszülők), hogy egyél valami "főtt" ételt is.
Nem a vegetarianizmusról, paleoról, nyers ételekről, vagy egyéb hóbortról beszélek.
A kolbász, szalonna is elkészített étel, mégis hidegen fogyasztjuk.
Ott vannak a szendvicsek és a rávalók: felvágott, kenőmájas, sajt, vaj.
A zöldségeket nyersen is fogyaszthatjuk.
Kenyér, zsemle.
Ráadásul nem egy főtt ételt megeszünk hidegen is.
Próbáljuk kerülni a hogyan és miből készült témát, valamint a szénhidrát, fehérje, cukor, só, stb. témát.
Csupán az érdekel, milyen hatása lenne, ha teljesen elkerülném a főtt ételeket?
#10
Olyasmire lettem volna kíváncsi mint, amit a második bekezdésedben írtál.
Köszi
Nem szükséges, de a legtöbb ember kívánja a meleg ételt szerintem.
Különösebb hatása nem lenne, ha kerülnéd, még nyersvegánként is lehet tökéletesen egészségesen élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!