Fogyókúrára szorulok, igaz?
15/L vagyok, 160 cm és 63 kg
Tudom, hogy a súlyom BMI értéke a túlsúlyos kategóriába esik már, tehát diétáznom kell.
Nálam a diéta abból szokott állni, hogy a napi 1500 kalóriát nem haladom meg. Csak 1 dologtól félek : ha most igy diétázok akkor nem fogom kiéheztetni a szervezetem vagy nem fogok egy olyan ürességet hagyni, aminek majd évek múlva rossz hatása lesz ? Vagy fogyókúrázni teljesen normális ilyen korban ?
bizony, jól gondolod.
ne aggódj, 1500 kalória elég.
A helyedben inkább ésszerűsíteném az életemet:) Azaz kihagynám a nassolást és a kifejezetten hízlaló dolgokat: üdítő, édesség stb. Nagyon fontos: sokszor egyél keveset.
Kitalálnám, hogy mely sporthoz van leginkább kedvem és belevetném magam! Nagyon fontos: a rendszeresség.
Ha így folytatod, csakis jól járhatsz!
fogyókúrázni veszélyes, de egészségesen élni nem!
ha egy túlsúlyos ember elkezd egészségesen élni (egészséges ételeket fogyaszt számára megfelelő mennyiségben, elkezd rendszeresen mozogni/sportolni, sok folyadékot iszik, és elkerüli azokat a dolgokat mely számára károsak, pl. chips)
akkor lassan, de BIZTOSAN leadja a súlyfeleslegét.
én neked is ezt javaslom, felesleges kínozni a szervezeted, ráadásul olyan fiatal vagy még:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!