Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » S. O. S válaszra lenne szükségem?

S. O. S válaszra lenne szükségem?

Figyelt kérdés
A lányom 13 éves. 159cm magas és 34,5 kg nem tud enni naponta 2x eszik akkor is csak keveset és amit eszik kihányja de nem hánytatja magát ez biztos. Ő is hízni szeretne....

2017. dec. 4. 19:52
 1/8 anonim ***** válasza:
S.O.S. orvos
2017. dec. 4. 19:56
 2/8 anonim ***** válasza:
Semmiben nem lehetsz biztos, pszichés alapon is lehet rendszeresen hányást előidézni.
2017. dec. 4. 19:58
 3/8 anonim ***** válasza:
nálam ugyanez van csak én nem hányok 40 kiló vagyok 14 éves 165 magas és genetikailag alig hízok 2 év alatt 1.5kilót hízok csak
2017. dec. 4. 20:06
 4/8 anonim ***** válasza:
Peritolt irass fel neki a háziorvosoddal. Ettől garantáltan hízni fog. Jó hatással is lesz az idegeire, és az alvásra is.
2017. dec. 4. 20:18
 5/8 anonim ***** válasza:
Sürgősen ki kellene vizsgáltatni.
2017. dec. 4. 20:24
 6/8 anonim ***** válasza:
A fentieken túlmenően adj neki magnéziumpótlást (350 mg) és B-vitamin komplexet (étkezés után). Ezek hiánya okozhat ilyen tüneteket, és ha alig eszik, biztosan nem jut elég vitaminhoz.
2017. dec. 6. 13:44
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönjük😀
2017. dec. 6. 18:18
 8/8 anonim ***** válasza:
A Peritolt koraszülött kisbabáknál is alkalmazzák. Az én lányom is nagyon kicsi súlyú volt mindég, és az használt.
2017. dec. 6. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!