Zöldségkörethez milyen feltét van még, ami nem sült/panírozott?
Zöldségkörethez jól passzolnak a sült, panírozott, dolgok, pl. rántott hal, rántott sajt, stb. De nem egészséges túl gyakran ilyeneket enni, de akkor milyen más feltét lehetőség van, ami nem panírozott, olajban sült?
A csirkét tudom, azt el lehet natúr is készíteni, serpenyőben kevés olajjal párolni. Milyen más lehetőség van?
Pl. sajtot panírozáson kívül hogyan lehet még feltétnek elkészíteni? stb.
A legtöbb feltétnél sült dolgokat írnak, milyen feltétek vannak, amik nem így készülnek, de mégis feltét érzetet adnak?
Köszi, a grillezett sajt jó ötlet, így még nem próbáltam. Igen, halat, csirkét el lehet készíteni serpenyőben is. A kérdés arra is irányult, hogy milyen más jó feltét lehetőségek vannak még csirkén, halon, sajton kívül?
Amikor keresgéltem, akkor leginkább olajban sült dolgokat találtam (fasírt varíációk, stb.). Mi lehet még ami, nem csirke (vagy más hús, húsból csirkét eszem leginkább), hal vagy sajt?
a főtt tojás.
bármi más sültnek számít. Ha ilyen igényes vagy, marad a főtt sonkaszeletek, melegített minőségi virslik, párizsikarikák.
Grillezett sajt
Sütőben sült falafel, tócsni, zöldség-vagy hüvelyesekből készült fasírt, mártással (tejfölös, paradicsomos, stb.)
Serpenyőben sült szezámmagos füstölt tofu
Polenta-szeletek serpenyőben sütve
Szejtán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!