Szerintetek rossz kajákat eszek? Sokat eszek?
2 nagyobb sajtos pogácsa
ebédre általában egytálétel, vagy köret nélküli csirkemell, vagy hal..
vacsira gyümölcs, vagy valamilyen szendvics
16 éves vagyok
160 cm
és nagyon sok kg :S
Zöldségek nagyon kellenek? Őszintén szólva, krémleveseken kívül, rájuk se tudok nézni.. :(
Szerintem se sok ez a kaja, csak nagyon kevés rostot eszel, gyümölcsök, vitaminok, pl..
Én 165 cm vagyok, 52 kg és jóval többet eszek mint te..mondjuk abban van zöldség, gyümölcs is!
Sportolj sokat, akkor nem kell a kaja miatt aggódnod!
komolyan sok kg. 100 kg vagyok.
Sportolni elkezdtem :)
Különben évek óta ennyit eszek és így :P
hát akkor az anyagcseréddel nincs rendben valami, esetleg pajzsmirigy-alulműködés?
voltál már dietetikusnál emiatt?
100 kg az sok...akkor fogadd meg a tanácsom...irány a háziorvos (vérvétel, hormonvizsgálat, pajzsmirigyvizsgálat) - utána dietetikus és személyi edző, de ilyen kevés kaja mellett 35-40 kg túlsúly erősen egészségügyi hátteret sejtet
sport remélem úszás, mert ekkora túlsúllyal csak az ízületeid cseszed szét, ha futással próbálkozol
Minden rendbe van velem!
Vérvételre járok kb 2 havonta, mert vashiányos vagyok.
Futni nem akarok, sulis futás után is fáj a térdem mindig..
Köszi a tippeket.
Gratulálok a tesitanárnak, hogy 100 kilósan futtat.
Nem eszel sokat, csak sz@rt, így nem csak kövér vagy, de legalább alultáplált is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!